چرا بعضی تخم ها دو زرده میشود؟
تخممرغهای دو زرده به دلیل اینکه در فرآیند تشکیل شان دو صفحه آمنیون با پر بیشتر از معمول داخل آن قرار گرفته اند، به وجود میآیند. هنگامی که تخممرغ در طی فرآیند تشکیل خود، دو ساعت یا بیشتر در لوله تخمزایی ماده مادر (مرغ) قرار میگیرد، در برخی موارد دو صفحه آمنیون نزدیک به هم رشد کرده و بههم چسبیده و دو زرده شده و به نظر میرسد که دو تخممرغ در یک پوسته وجود دارد.
در برخی موارد، تخممرغهای دو زرده به دلیل اینکه یک جنین در حال تشکیل نیست، نسبت به تخممرغهای عادی غذایی نسبتاً بزرگتر هستند. همچنین، تخممرغهای دو زرده حاوی مقادیر بالایی از ویتامینها، مواد معدنی، پروتئین و چربی نسبت به تخممرغهای عادی هستند.
به طور کلی، تخممرغ دو زرده و تخممرغهای عادی در برابر هم قابل مصرف هستند و در تغذیه انسان کاربردهای مشابهی دارند.