s رنسانس (Renaissance) چیست؟ :: کتاب بهرام

کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام
طبقه بندی موضوعی
آخرین کامنت های شما
  • ۱۷ آبان ۰۲، ۱۳:۴۷ - محسن
    😱🤮
s
  • ۰
  • ۰

رنسانس (Renaissance) دوره‌ای از تاریخ اروپا است که به معنای «تجدید حیات» (Rebirth) و «احیای فرهنگ» (Cultural Revival) شناخته می‌شود. این دوره معمولاً از قرن چهاردهم تا هفدهم میلادی را شامل می‌شود و به ویژه در ایتالیا (Italy) آغاز شد.

ویژگی‌های رنسانس:

احیای هنر و ادبیات (Revival of Art and Literature):

هنرمندان (Artists) و نویسندگان (Writers) این دوره به آثار کلاسیک (Classical Works) یونان و روم باستان (Ancient Greece and Rome) توجه کردند و از آن‌ها الهام گرفتند.

 

پیشرفت‌های علمی (Scientific Advancements):

رنسانس شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در علوم (Sciences) بود، به ویژه در زمینه‌های نجوم (Astronomy)، فیزیک (Physics)، و زیست‌شناسی (Biology). دانشمندانی مانند گالیله (Galileo) و کپرنیک (Copernicus) در این دوره فعالیت کردند.

 

انسان‌گرایی (Humanism):

این جنبش فکری (Intellectual Movement) بر اهمیت انسان (Human) و توانایی‌های وی تأکید داشت و به مطالعه متون کلاسیک و فلسفه (Philosophy) پرداخت.

 

توسعه معماری (Architectural Development):

معماری رنسانس (Renaissance Architecture) با استفاده از اصول کلاسیک و طراحی‌های نوآورانه (Innovative Designs) مانند گنبدها (Domes) و ستون‌ها (Columns) شناخته می‌شود.

 

تغییرات اجتماعی و سیاسی (Social and Political Changes):

رنسانس تأثیراتی بر ساختارهای اجتماعی (Social Structures) و سیاسی (Political Structures) داشت و به ظهور دولت‌های ملی (Nation-States) و تغییر در نظام‌های حکومتی (Governance Systems) کمک کرد.


شخصیت‌های مهم رنسانس:
لئوناردو داوینچی (Leonardo da Vinci): هنرمند و دانشمند چندوجهی.
میکل آنژ (Michelangelo): هنرمند برجسته و مجسمه‌ساز.
دانت (Dante): شاعر و نویسنده معروف.
ماکیاولی (Machiavelli): فیلسوف سیاسی و نویسنده.


اهمیت رنسانس:

رنسانس به عنوان یک دوره کلیدی در تاریخ اروپا، تأثیرات عمیقی بر فرهنگ (Culture)، هنر (Art)، علم (Science)، و فلسفه (Philosophy) داشته است و به شکل‌گیری دنیای مدرن (Modern World) کمک کرده است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی