s اسیدها (acids) :: کتاب بهرام

کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام
طبقه بندی موضوعی
آخرین کامنت های شما
  • ۱۷ آبان ۰۲، ۱۳:۴۷ - محسن
    😱🤮
s
  • ۰
  • ۰

اسیدها (acids)

اسیدها (acids) مواد شیمیایی هستند که در محلول آب (aqueous solution) یون هیدروژن (H⁺) آزاد می‌کنند. این ویژگی باعث می‌شود که اسیدها خاصیت اسیدی (acidic property) داشته باشند.

ویژگی‌های اسیدها:

  1. طعم: اسیدها معمولاً طعم ترش (sour) دارند.
  2. pH: pH اسیدها کمتر از 7 است. هر چه pH پایین‌تر باشد، اسید قوی‌تر است.
  3. واکنش با بازها: اسیدها با بازها (bases) واکنش می‌دهند و نمک (salt) و آب (water) تولید می‌کنند.
  4. تغییر رنگ کاغذ تورنسل: اسیدها کاغذ تورنسل را به رنگ قرمز (red) تغییر می‌دهند.

انواع اسیدها:

  1. اسیدهای قوی (strong acids): مانند اسید هیدروکلریک (HCl) و اسید سولفوریک (H₂SO₄) که به طور کامل در آب یونیزه می‌شوند.
  2. اسیدهای ضعیف (weak acids): مانند اسید استیک (CH₃COOH) که تنها بخشی از آن در آب یونیزه می‌شود.

کاربردهای اسیدها:

  • صنعت: در تولید مواد شیمیایی، کودها و پلاستیک‌ها.
  • آزمایشگاه: در آزمایش‌های شیمیایی و تجزیه و تحلیل.
  • پزشکی: در برخی داروها و درمان‌ها.

اسیدها نقش مهمی در شیمی و زندگی روزمره دارند و در بسیاری از فرآیندها و واکنش‌ها شرکت می‌کنند.

  • ۰۳/۰۷/۰۹
  • بهرام بهرامی حصاری

اسیدها (acids) چیستند؟

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی