کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام

مطالب علمی فرهنگی هنری

کتاب بهرام
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ آبان ۰۲، ۱۳:۴۷ - محسن
    😱🤮
  • ۰
  • ۰

رابرت استرنبرگ (Robert Sternberg) یک دانشمند برجسته در زمینه روان‌شناسی شناختی است که در تاریخ ۸ دسامبر ۱۹۴۹ در ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. او هم‌اکنون استاد توسعه انسانی در دانشگاه کرنل است. استرنبرگ تحصیلات خود را در دانشگاه ییل با دریافت لیسانس آغاز کرد و سپس در دانشگاه استنفورد دکترا گرفت، جایی که تحت مشاوره گوردون بوور آموزش دید.

این روان‌شناس برجسته تاکنون موفق به دریافت سیزده دکترای افتخاری از دانشگاه‌های مختلف در نقاط مختلف جهان شده است. این دانشگاه‌ها شامل دو دانشگاه معتبر آمریکای شمالی، یک دانشگاه از آمریکای جنوبی، یک دانشگاه از قاره آسیا و نه دانشگاه از کشورهای مختلف اروپا هستند. همچنین استرنبرگ مقام استادی افتخاری را در دانشگاه هایدلبرگ در آلمان دارد. او همچنین یکی از همکاران برجسته مرکز روان‌سنجی دانشگاه کمبریج است.

از مهم‌ترین دستاوردهای علمی استرنبرگ می‌توان به نظریه‌های معتبر او در زمینه هوش، خلاقیت، خرد، سبک‌های تفکر، عشق، نفرت و رهبری اشاره کرد. از جمله مهم‌ترین کارهای او، می‌توان به "نظریه سه‌گانه هوش" اشاره کرد که یک مدل جامع و نوآورانه در زمینه درک ابعاد مختلف هوش انسانی است. این نظریه به بررسی ابعاد هوش تحلیلی، خلاق و عملی پرداخته و مفاهیم جدیدی را در این زمینه مطرح می‌کند.

سایر دستاوردهای استرنبرگ در زمینه‌های خلاقیت و رهبری به طور گسترده در روان‌شناسی کاربرد دارند و تأثیر عمیقی بر نحوه درک ما از این مفاهیم گذاشته است. در بررسی‌های مختلف علمی، استرنبرگ به عنوان یکی از مهم‌ترین روان‌شناسان قرن بیستم شناخته شده است. در نظرسنجی منتشرشده در سال ۲۰۰۲ که توسط بازبینی روان‌شناسی عمومی انجام گرفت، او به عنوان شصتمین روان‌شناس پر استناد در طول تاریخ قرن بیستم رتبه‌بندی شد.

در مجموع، فعالیت‌های علمی و نظریات استرنبرگ تأثیر گسترده‌ای بر پژوهش‌های روان‌شناسی و بسیاری از شاخه‌های علمی مرتبط با رفتار انسانی، تفکر، و هوش داشته است.

  • ۰۳/۱۱/۲۹
  • بهرام بهرامی حصاری
متن متحرک با مارکیو متن متحرک با مارکیو فهرست مطالب
توضیح تصویر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی